We InsureKlik om onze app te openenOpenen

Eén app voor al je contacten met ons kantoor en andere financieel dienstverleners!

Safebay is superhandig en een veilige keuze voor online communicatie met ons kantoor en het uitwisselen van jouw persoonlijke informatie en documenten. 

 

Eén app voor al je contacten met ons kantoor

Safebay is een veilige keuze voor online communicatie met ons kantoor en het uitwisselen van jouw persoonlijke informatie en documenten. Bovendien helpen slimme technieken, zoals de chatbots, jou en om sommige zaken nog sneller te regelen en op een goede manier vast te leggen.

 

Stap 1: Uitnodiging door ons kantoor

Om Safebay te kunnen gebruiken moet je hiervoor uitgenodigd worden door ons kantoor. 

Stap 2: Maak een account aan

Via de uitnodigingsmail kun je je account aanmaken en een wachtwoord kiezen. Sommige gegevens zijn hier al door ons voor je ingevuld.

Stap 3: Log in met iDIN

Om er zeker van te zijn dat jij de juiste persoon bent, vragen we je om je éénmalig te identificeren met iDIN. Lees hier meer over iDIN.

Stap 4: Download de app

Je kunt Safebay gebruiken via je browser, maar ook via de smartphone, tablet of desktop app. Ga naar de downloadpagina en kies jouw app.

Belangrijkste functies

Safebay is véél meer dan alleen een chatapplicatie

Wat is allemaal mogelijk met Safebay?

Chatten

Het chatten via Safebay werkt precies zoals je gewend bent in andere apps.

Afhankelijk van de situatie is dat 1-op-1 met onze adviseur of in een groepsgesprek met andere betrokkenen.

Het enige verschil is dat het veilig is en je daarom niet zomaar zelf nieuwe gesprekken kunt starten met willekeurige personen.

Chatbot

In steeds meer situaties kun je chatten met een chatbot.

Deze slimme robot helpt je met automatisch beantwoorden van vragen, het vastleggen van afspraken of het stap voor stap doorlopen van procedures.

Dit scheelt tijd omdat je hiermee veel voorbereidend werk zelf kan verrichten.

Deel documenten

Documenten of foto’s deel je veilig via Safebay.

In tegenstelling tot wat andere messenger apps doen, worden documenten in Safebay nooit  automatisch opgeslagen op de smartphone of computer.

Niet op die van jezelf en niet op die van de ander. Je kunt ze bovendien verwijderen wanneer jij maar wilt.

Videochatten

Toch behoefte aan iets persoonlijker contact? In Safebay kun je ook videogesprekken voeren met onze adviseur. Het voordeel daarvan is dat het overal kan, wanneer jij zelf wilt.

Je bent dus niet meer gebonden aan kantooruren of aan een locatie voor een persoonlijk advies of contact met onze kantoor.

Gratis voor onze klanten

Voor jou als klant van ons kantoor is Safebay gratis.

Je hebt dan weliswaar beperkte functies, maar dat is voor jouw type gebruik toereikend.

SafeBay voor telefoon of tablet

Safebay is gratis beschikbaar als Android en iOS app voor smartphones en tablets. Je kunt de app met hetzelfde account op meerdere devices installeren en tegelijkertijd gebruiken. De communicatie wordt automatisch gesynchroniseerd, dus je kunt gemakkelijk switchen.

Let op: Via de app kun je geen Customer account aanmaken. Om dat te doen heb je een uitnodiging nodig van ons kantoor.

 

  


Gebruik je Safebay liever via je laptop of desktopcomputer? Je kunt inloggen via de browser en de webversie gebruiken, maar we hebben ook desktop app’s beschikbaar. Wel zo handig, want je hoeft dan niet steeds opnieuw in te loggen en je krijgt notificaties als er nieuwe berichten zijn. Kies jouw versie hieronder.