We InsureKlik om onze app te openenOpenen

Jouw kostbaarheden veilig digitaal vastgelegd

Bij inbraak of schade altijd kunnen aantonen wat je had! Vertel ook je verhaal achter je bezittingen, dit sla je nu op voor later!

Toepassingen

In je levenstestament geef je aan wat er moet gebeuren als je wilsonbekwaam bent. Op dat moment kan er al een boedelverdeling gaan plaatsvinden zonder dat het testament geopend wordt. Ook bij deze verdeling wil je meegeven wat het verhaal en de herkomst van spullen is. En aan wie je het zou willen nalaten.

Het verdelen van een erfenis is een emotionele gebeurtenis. Een goede inventarisatie van wat er is, is de eerste stap. Naast de inventarisatie wil je ook misschien laten weten wat voor wie is, waarom, en wat het verhaal achter het erfstuk is. Items to Safe biedt de mogelijkheid deze stappen te ondernemen.

Heb je familiestukken zoals juwelen, kunst of meubels? Het doorgeven van de verhalen achter de familiestukken, zoals uit welke familie het komt en hoelang het al in de familie is, voegt helderheid en waarde toe. Of heb je andere items waar een verhaal bij hoort? Hoe bent je er aan gekomen? Wat is het? Waarom heb je het gekocht?

Diefstal is een ingrijpend iets. Je huis of bedrijf is overhoop gehaald en spullen zijn verdwenen. Maar wat is er weg? Om een goede aangifte te kunnen doen en een declaratie in te dienen bij de verzekering is een goede registratie een must. Voor dat je het weet vergeet je items aan te geven of kan je niet meer aannemelijk maken dat je iets had.

Voor een aangifte bij de politie zijn een goede omschrijving en/of foto's belangrijk. Wat kan ik declareren bij de verzekering? (wat ben ik kwijt?) Goede beschrijvingen, eventueel aankoopbewijzen, foto's, taxatierapport, materiaal, waarde, enz., registreer je in Items to Safe.

Een ieder die een inbraak of diefstal heeft meegemaakt onderschrijft de noodzaak van een degelijke inboedel registratie.

Als je gaat samenwonen brengen beide spullen mee en is het wenselijk bij te houden wie wat heeft aangeschaft. Dit geeft overzicht en rust.

In een samenlevingscontract of de huwelijkse voorwaarden kan je alles laten beschrijven en in de akte laten opnemen, dit is echter een momentopname. Je wilt een overzicht dat eenvoudig is bij te houden door beide partijen.

Bij scheiding zullen ook de spullen verdeeld moeten worden. Wat is van wie? Wie krijgt wat? Is de waarde in balans? Wat is van de een en neemt de andere (tijdelijk) mee?

Een verzamelaar is altijd op zoek naar nieuwe Items om zijn collectie te completeren of te verbeteren. De App Items to Safe is een geweldige uitkomt: altijd overal kunnen zien wat je hebt met de relevante informatie zoals in welke staat, wie heeft het gemaakt, hoe oud is het, wat is de huidige waarde, etc.

Daarnaast kan het relevant zijn voor verzamelaars te weten wanneer, waar aan wie hij/zij bepaalde items heeft gezien/gekocht/verkocht/uitgeleend.

Verdelingen van de roerende zaken uit een erfenis en scheiding leidt te vaak tot onenigheid of ruzie

Het goed vastleggen van je eigen inboedelspullen, kostbaarheden of sieraden geeft zekerheid in het heden en rust voor de toekomst.

Tarieven

Gratis

€ 0,00 per jaar

Bestel hier
  • 12 Items
  • 3 foto's per item
  • Geen support

Basic

€ 29,95 per jaar

Bestel hier

€ 200,00 per 10 jaar

  • 300 Items
  • 3 foto's per item
  • Inclusief support

Advanced

€ 45,00 per jaar

Bestel hier

€ 375,00 per 10 jaar

  • Onbeperkt aantal Items
  • 10 foto's per item
  • Inclusiefsupport

Leg vast wat van jou is. Voeg je verhaal toe.

Maar dan wel digitaal!

Bestel Items to Safe

Wil je informatie over de handige app Items To Safe, wil je de app bestellen, of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op of bestel de gewenste versie via onderstaand contactformulier.